Scitec Nutrition ismertető

SCITEC NUTRITION®

Az európai Scitec Nutrition immár több, mint egy évtizedes sikeres múltra tekinthet vissza. A Scitec cég a világ egyik legnagyobb - két futballpályányi méretű - saját gyártóüzemével rendelkezik, amelynek révén garantálja a minőségi termékek előállítását.
 
Scitec cégfilozófia
 
A Scitec az üres propaganda helyett a minőségre és tisztességes üzleti magatartásra épít, és bár az utóbbival napjainkban nem könnyű üzleti szempontból érvényesülni, a Scitec a világ szinten minden pontján jelen van ma már termékeivel.
A Scitec reklámjai valós eredményeket ígérnek, a sportolók nem csalódnak a Scitec termékeiben: tényleg azt kapják, amit akartak. A hivatalos bevizsgálási eredmények igazolják, hogy a Scitec termékek egyike sem tartalmaz doppingszernek minősülő anyagot.
 
Scitec az élvonalban
 
A Scitec Nutrition 1996-ban, Amerikában jött létre, de 2007-ben a cég a valótlan ígéretekkel tűzdelt és számtalan hamis terméket ontó amerikai piacról kivonult, és az európai piacokra koncentrálva folytatta működését.
A Scitec Európában egyike az első három hardcore táplálékkiegészítő márkának, és már a kezdetektől, szinte fennállása óta domináns piacvezető cég Magyarországon is.
 
A Scitec jelenleg 17 országban van jelen Európában, a termékek hatásai és ízei önmagukért beszélnek, így visszatérő vásárlókra találnak mindenhol. A Scitec-féle innovatív termékfejlesztés nem pusztán hangzatos állítás; valóban működő, új és hatékony termékek piacra dobását jelenti, az újabb és újabb igényekhez igazodva. A Scitec jól működő, már bizonyított formulákkal, az általánosan megszokott ízek mellett ínyenc ízválasztékkal, több féle kiszereléssel igyekszik vevői kedvében járni.
 
A Scitec Nutrition termékeit és tevékenységét a minőség, érték, hatékonyság, élvezhetőség, valamint a hozzáállás területén nem lehet túlszárnyalni!
 
A Scitec szerepe a sportban
 
A Scitec cég a különféle táplálékkiegészítők gyártása mellett a sport fejlesztésében, támogatásában is tevékenyen részt vesz: versenyeket és szakmai konferenciákat szervez, sportmagazinokat és filmeket jelentet meg, teszteket bonyolít le, valamint versenyzői támogatást nyújt.
 
1998-ban a Scitec megalapította Magyarországon a Superbody elnevezésű testépítő versenyt, mellékesen megmentve ezzel az akkoriban épp összeomlani készülő sportágat. A verseny azóta is a legszínvonalasabb body builder megmérettetés hazánkban, valamint nemzetközi viszonylatban is elismert sportrendezvény. De a Scitec ennél többet is tett: felkarolva a fiatal sportolókat, egy új versenyzői testépítő generációt nevelt ki hatékony szakmai és anyagi támogatással.
  

NEKED VAN GARANCIÁD A PROTEINEDRE, VAN GARANCIÁD A MAXIMÁLIS FEJLŐDÉSRE?

A nagy kérdés: az általad, vásárlásoddal támogatott táplálékkiegészítő márka csak képzelt valóságot kínál számodra vagy magától előáll bizonyítékokkal, bevizsgálási eredménnyel minden egyes protein termékhez, hogy garantálja, azt kapod amiért fizetsz?

Ez a proteinek piszkos titka: minden cég terméke papíron remek! Ma már mindenkinek vannak szponzorált versenyzői, hirdetési és remek feltüntetett tápértékei a termékek információs anyagain.

A kulcs az, hogy te, a vásárló miként kaphatsz garanciát arra, hogy ezek az állítások igazak is?


Tedd fel magadnak a kérdést: a protein márka, akinek te fizetsz, megkeresett a protein bevizsgálási eredményeivel? Vagy bárhogy lehetővé tette, hogy ilyet megtekints minden egyes, különböző gyártási számmal rendelkező fehérje dobozára vonatkozóan? Vagy pusztán azt állította, hogy az ő terméke a legjobb és te ezt egyszerűen hidd el?

Nem véletlen, hogy a világon szinte egyik táplálékkiegészítő cég sem hirdet protein minőségi garanciát! Megtehetik, mert az emberi szervezet bonyolult, a legtöbb sportoló sok mindent bevisz a szervezetébe és a legtöbb tápanyag hatása nem azonnal érezhető, így a gyenge minőség nem derül ki rövid távon, vagy nem azonosítható be egyetlen ok az elmaradt fejlődésre.

A Scitec Nutrition egyike azon keveseknek a világon, aki maga gyártja a termékeit és minden egyes gyártási futamról laborteszt garranciát biztosít számodra!
Nézd meg a www.scitecnutrition.com weboldalon!


A minőség mindig sikerre vezet, így nem csoda, hogy sokadik éve már a Scitec Nutrition az év márkája!

Az 1996-ban alapított SCITEC NUTRITION® mára elérte, hogy Európa egyik legnagyobb étrend kiegészítő gyártója és forgalmazója lett. Termékeit világszerte 42 országban forgalmazzák és partnereit az egyik legszélesebb termékválasztékkal szolgálja ki (175 különféle termék, 500 fajta tétel).  A SCITEC az egyik legnagyobb protein termékgyártó, amelyet az is bizonyít, hogy 2009-ben 40 millió adagot adott el ebben a kategóriában, ami több mint 1 millió kg fehérjét jelent. Piacvezető mivoltát mi sem tükrözi jobban, mint a legnépszerűbb tömegnövelőjéből eladott 500 000 kg. A cég stratégiailag fontos pozíciót vívott ki magának, saját 12 000 m2 területű gyárának megépítésével. A testépítés világában a legtöbb versenyzőt (szám szerint 16-ot) segíti és támogatja, ezzel is elősegítve a hazai testépítő kultúra fejlődését és népszerűsítését. A népszerűsítés egyik módja a 80 000 példányban, ingyenesen elérhető Fit Muscle magazin terjesztése és a világ egyik legismertebb testépítő magazinjának a Muscular Development-nek magyarországi kiadása.

A világon, egyedülálló módon a SCITEC NUTRITION® rendelkezik a legnagyobb fehérje választékkal, ami 16 különböző összetételű és 34 eltérő ízű terméket foglal magában, így szinte minden fogyasztói igénynek meg tud felelni. SCITEC NUTRITION® 2010. július hónaptól bevezette a hitelesített fehérjemennyiség-mérő rendszerét, ami a forgalomba kerülő termékek állandó minőségét hivatott igazolni. Így a termékek egyedi adatainak ismeretében a megvásárolt készítményeket leellenőrizhetik a hivatalos weboldal (http://scitecnutrition.com) segítségével a vásárlók. Ez a módszer a világon egyedülállóvá teszi a SCITEC NUTRITION® márkát. A kor követelményeihez igazodva a termékek megjelenése is változik, amellyel szeretnénk a SCITEC márkát még vonzóbbá tenni a felhasználók körében, ezzel is szélesíteni a felhasználók körét.


ingyenes szall oldal
webpont oldal
altalanos_ismerteto_banner_oldal
Protein Smoothie oldal
FF paletta oldal
futópad szall oldal
gyik oldal
Online falhasználók