Céginformáció

 

A Láng Sport 1991 óta működik a fitnesz piacon, az első magyar cégként kezdte megismertetni a sportolókat a táplálék-kiegészítők széles skálájával. A Scitec csoporttal való közös munka eredményeként lefektette a táplálék-kiegészítők hazai piacának alapkövét. A márka a legismertebbé, míg cégünk piacvezetővé vált a '90-es években.

Évről évre bővülő saját üzletekkel és viszonteladói partnerekkel rendelkező hálózatunk jelenleg Magyarországon az egyik legismertebb a fitnesz területén.

Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően és vásárlóink igényeit felismerve a 2000-es években elkezdtük a fitneszgépek forgalmazását. Az ICON Health and Fitness, a
világpiacon vezető amerikai fitneszgépgyártó cég bizalmát élvezzük kizárólagos importőrként, forgalmazóként, kielégítve az otthoni célra vásárló hazai vevők teljes igényeit. Szolgáltatásunk széles skálája kiterjed a táplálék-kiegészítők, fitneszgépek értékesítésére, és ez utóbbi szállítására, szervizelésére.

Hazai és nemzetközi partnereinkkel a már megszokott szakmai minőséget és megbízhatóságot garantálva folytatjuk szoros együttműködésünket, mára már valamennyi általunk megcélzott területen professzionális megoldásokat kínálunk Ügyfeleinknek.

Tapasztalatunk, kivívott szakmai elismertségünk és elért eredményeink koncepciónk helytállóságát bizonyítják.Amennyiben kérdése van, ne habozzon felvenni velünk a
kapcsolatot.
Központi telefonunk: 06-1-3400-400  H-P: 10-18h Szo: 10-13.30h

Várjuk megtisztelő jelentkezését!

 

ugyfelsz oldal
ingyenes szall oldal
webpont oldal
altalanos_ismerteto_banner_oldal
Protein Smoothie oldal
FF paletta oldal
futópad szall oldal
gyik oldal
Online falhasználók